GALERIE FOTO Wanda și Mauro Icardi, imagini explozive din vacanță. El a impresionat cu tatuajele, ea cu formele generoase

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 20:46
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 21:40

Wanda și Mauro Icardi petrec sărbătorile de iarnă în America de Sud, alături de copii.

Cei doi au trecut printr-un an dificil, marcat de numeroasele scandaluri în care au fost implicați, însă trecerea dintre ani i-a găsit într-o perioadă bună, în care se bucură de clipele petrecute în familie. 

Wanda și Mauro au postat numeroase fotografii pe conturile de Instagram, iar mai mulți admiratori au fost impresionați atât de tatuajele fotbalistului, cât și de silueta de invidiat a soției acestuia, care îi e și impresar. 

Acuzați de spălare de bani

Starul de la PSG și soția sa, care îi este și impresar, sunt acuzați pentru spălare de bani și corupție. Plângerea împotriva firmei pe care o au cei doi, Work Marketing Football SRL, a fost lansată de Fernando Miguez, șeful Asociației Independente pentru Bunurile Publice din Argentina.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Argentina, instituția condusă de cei doi "a găzduit fonduri monetare rezultate din activități sportive ale unuia dintre membrii săi. Sunt bani negri, pentru a evita achitarea taxelor aferente mișcările de fonduri internaționale".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!