GALERIE FOTO Imaginea cu care Wanda și Mauro Icardi au aruncat în aer internetul: cum s-au pozat după scandalul divorțului 

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:02
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:19

Wanda și Mauro Icardi au avut un an plin de provocări, marcat de scandalul infidelității și al problemelor cu legea.

Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor toamna aceasta. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului de la PSG i-a readus împreună. 

După ce a luat o pauză de la social media, Mauro Icardi și-a reactivat contul de Instagram și a postat o fotografie incendiară în care apare alături de soția sa, ipostaza în care s-au lăsat pozați fiind una spectaculoasă.

Acuzați de spălare de bani

Starul de la PSG și soția sa, care îi este și impresar, sunt acuzați pentru spălare de bani și corupție. Plângerea împotriva firmei pe care o au cei doi, Work Marketing Football SRL, a fost lansată de Fernando Miguez, șeful Asociației Independente pentru Bunurile Publice din Argentina.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Argentina, instituția condusă de cei doi "a găzduit fonduri monetare rezultate din activități sportive ale unuia dintre membrii săi. Sunt bani negri, pentru a evita achitarea taxelor aferente mișcările de fonduri internaționale".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!