GALERIE FOTO Ce fiică sexy are Gică Popescu! Cum arată Maria în costum de baie

Maria Popescu Cancun Esade Gica Popescu Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 20:12
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 23:50

Fostul mare fotbalist român Gică Popescu se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu doi copii frumoși ca brazii cum spune o vorbă românescă.

Dacă Nicolas (19 ani) a ales să rămân în România și să-i calce pe urme tatălui său, la Viitorul, nu la fel stau lucrurile în privința fetei fostului mare fotbalist, care a ales să plece departe de casă, în Spania.

Maria Popescu (21 de ani) a absolvit de curând cursurile facutății de business, Esade, din Spania, iar din toamnă e pregătită să meargă la master în Anglia. Până atunci, însă, se bucură de timpul său liber.

Imagini sexy cu Maria Popescu. Cum arată în costum de baie

Frumoasă viitoare femeie de afaceri face furori pe rețelele de socialiezare cu fotografiile incendiare postate după ultima vacanță, în Cancun, Mexic.

Îmbrăcată doar într-un costum de baie negru, frumoasa Maria Popescu le-a aprins imaginația internauților pozând în ipostaze incendiare.

Fiica lui Gică Popescu locuiește la Barcelona

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a dezvăluit că limitele financiare impuse copiilor săi, iar Maria a trebuit să se descurce cu doar o mie de euro pe lună în perioada în care a studiat la facultatea din Barcelona.

„Fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis <<ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu>>. O mie de euro, 4 ani de zile.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. O mie de euro pe lună. Adică vreo 30 de euro pe zi.

Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a declarat Gică Popescu pentru gsp.ro - mai multe detalii AICI.

Gică Popescu e căsătorit cu Luminița Popescu din anul 1999. Cei doi au împreună doi copii, pe Maria și pe Nicolas.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!