anamaria prodan Stiri

GALERIE FOTO Oops, she did it again! Anamaria Prodan s-a „teleportat” în Germania, circulând pe străzile din România! S-a filmat la volanul unui bolid cu 220 km/h 

Anamaria Prodan (49 ani) a „comis-o” cu o filmare pe care a postat-o pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:59
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:09

Pasiunea Anamariei Prodan pentru mașinile de lux este deja cunoscută, agentul apărând la volanul multor bolizi de-a lungul timpului. Cea mai recentă „aroganță” a impresarei ar putea să o coste scump, după ce s-a postat pe rețelele de socializare la volanul unui Audi R8, deținut de Nick Papis, cofondatorul raliului One Life Rally. 

Anamaria Prodan s-a filmat la volanul mașinii, rulând cu o viteză mult peste cea legală, însă a pus ca locație „Hamburg, Germania”. Deși a încercat să lase impresia că nu s-ar afla în țară, impresarul a fost dată de gol de un detaliu din fundal. În timp ce mergea cu o viteză de aproape 220 km/h, pe care a și atins-o la un moment dat, Anamaria a trecut pe lângă un magazin de articole sportive, care avea un banner pe care apărea numele magazinului, însoțit de extensia „.ro”, iar apoi a trecut pe lângă un magazin cunoscut de bricolaj pentru casă și grădină, care se găsește în nouă țări europene, însă Germania nu este una dintre ele. 

Filmarea a fost ulterior ștearsă de pe contul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan nu e la prima „abatere”! S-a Photoshopat în poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu 

Agentul nu se află la prima astfel de „abatere”. Anamaria Prodan s-a mai Photoshopat și în fotografia în care era confirmat transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a fost însoțit în China de reprezentanții de la Global Sports, agenție internațională din Cehia și Slovacia. Fotbalistul român s-a fotografiat alături de reprezentanții firmei, iar imaginea a apărut pe contul oficial de instagram Global Sports.

Agentul fotbalistului este însă Anamaria Prodan, care nu a fost alături de el în ziua transferului, dar a găsit o metodă 'inedită' prin care să fie prezentă. Impresarul și-a dorit să îl felicite pe Stanciu pentru transferul în China, iar pentru a se asigura că nu i se vor lua meritele transferului, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Dennis Man, s-a photoshopat în fotografia lui Stanciu cu reprezentanții agenției. 

Anamaria Prodan a postat fotografia în care apare alături de cei 4 pe contul său de Instagram și pentru photoshop a folosit o poză postată pe data de 3 ianuarie. Poza inițială, în care apar doar cei 3 reprezentanți, alături de Stanciu a fost ștearsă ulterior de pe conturile Spocs Consulting și înlocuită cu cea în care apare și impresarul român. 

Modifică setările cookies