GALERIE FOTO Oops, she did it again! Anamaria Prodan s-a „teleportat” în Germania, circulând pe străzile din România! S-a filmat la volanul unui bolid cu 220 km/h 

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:59
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:09

Anamaria Prodan (49 ani) a „comis-o” cu o filmare pe care a postat-o pe rețelele de socializare. 

Pasiunea Anamariei Prodan pentru mașinile de lux este deja cunoscută, agentul apărând la volanul multor bolizi de-a lungul timpului. Cea mai recentă „aroganță” a impresarei ar putea să o coste scump, după ce s-a postat pe rețelele de socializare la volanul unui Audi R8, deținut de Nick Papis, cofondatorul raliului One Life Rally. 

Anamaria Prodan s-a filmat la volanul mașinii, rulând cu o viteză mult peste cea legală, însă a pus ca locație „Hamburg, Germania”. Deși a încercat să lase impresia că nu s-ar afla în țară, impresarul a fost dată de gol de un detaliu din fundal. În timp ce mergea cu o viteză de aproape 220 km/h, pe care a și atins-o la un moment dat, Anamaria a trecut pe lângă un magazin de articole sportive, care avea un banner pe care apărea numele magazinului, însoțit de extensia „.ro”, iar apoi a trecut pe lângă un magazin cunoscut de bricolaj pentru casă și grădină, care se găsește în nouă țări europene, însă Germania nu este una dintre ele. 

Filmarea a fost ulterior ștearsă de pe contul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan nu e la prima „abatere”! S-a Photoshopat în poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu 

Agentul nu se află la prima astfel de „abatere”. Anamaria Prodan s-a mai Photoshopat și în fotografia în care era confirmat transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a fost însoțit în China de reprezentanții de la Global Sports, agenție internațională din Cehia și Slovacia. Fotbalistul român s-a fotografiat alături de reprezentanții firmei, iar imaginea a apărut pe contul oficial de instagram Global Sports.

Agentul fotbalistului este însă Anamaria Prodan, care nu a fost alături de el în ziua transferului, dar a găsit o metodă 'inedită' prin care să fie prezentă. Impresarul și-a dorit să îl felicite pe Stanciu pentru transferul în China, iar pentru a se asigura că nu i se vor lua meritele transferului, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Dennis Man, s-a photoshopat în fotografia lui Stanciu cu reprezentanții agenției. 

Anamaria Prodan a postat fotografia în care apare alături de cei 4 pe contul său de Instagram și pentru photoshop a folosit o poză postată pe data de 3 ianuarie. Poza inițială, în care apar doar cei 3 reprezentanți, alături de Stanciu a fost ștearsă ulterior de pe conturile Spocs Consulting și înlocuită cu cea în care apare și impresarul român. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!