GALERIE FOTO Fiica lui Gică Popescu nu este menajată de tatăl său: „Vrei mai mult, muncește mai mult!” Limitele financiare impuse pentru copii 

Maria Popescu Gica Popescu Nicolas Popescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iulie 2022, 22:28
Data actualizarii: Sambata 16 Iulie 2022, 22:28

Gică Popescu (54 ani) a vorbit despre copiii săi, Maria (21 ani) și Nicolas (19 ani), și principiile după care îi educă. 

Fostul fotbalist a dezvăluit care sunt principiile sale în ceea ce privește educația pe care le-o oferă copiilor săi, în special din punct de vedere financiar. Gică Popescu pune mare accent pe acest aspect, punctând că aceștia ar trebui să învețe să muncească pentru a-și obține propriile venituri. 

Într-un interviu acordat recent, Gică Popescu a dezvăluit care sunt limitele financiare impuse copiilor săi, în special Mariei, care a studiat în Barcelona. Fostul jucător a relatat cum a fost nevoită să se descurce fiica sa și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a se „încadra” în suma de bani lunară pe care tatăl său a stabilit că o va primi. 

Fiica lui Gică Popescu nu este menajată de tatăl său: „Vrei mai mult, muncește mai mult!”

„Fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis 'ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.' O mie de euro, 4 ani de zile.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. O mie de euro pe lună. Adică vreo 30 de euro pe zi.

Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a declarat Gică Popescu pentru GSP

Nici Nicolas nu este „menajat” de tatăl său. În prezent jucătorul Farului, Gică Popescu a dezvăluit care este salariul lunar al tânărului jucător și ce i-a transmis acestuia pentru a câștiga mai mulți bani, pe cont propriu. 

„Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest - 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”, a spus fostul jucător. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!