Virale

Ce face fiul lui El Chapo cand intra mascatii peste el. Vorbeste la telefon "like a boss", politistilor le este frica sa il atinga! VIDEO

Imagini ireale de la arestarea lui Ovidio Guzman.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Noiembrie 2019, 19:23
Data actualizarii: Duminica 03 Noiembrie 2019, 19:45

Ovidio Guzman a devenit cunoscut la nivel mondial dupa ce a fost arestat in urma cu 2 saptamani. Acesta a fost insa eliberat la doar cateva ore, dupa ce sute de asasini platiti au luat cu asalt orasul, impuscandu-se cu fortele de ordine.

Dupa ce au murit 12 oameni, presedintele Mexicului a ordonat politiei ca acesta sa fie eliberat, lucru ce a dus la o indignare nationala. Recent, au aparut si imaginile de la actiunea de arestare a lui Ovidio Guzman.

Acesta a ajuns sa fie unul dintre cei mai importanti oameni de pe piata traficului de droguri, dupa ce a preluat afacerile de la tatal sau, inchis pe viata in SUA.

Arestarea lui Ovidio arata frica pe care o au politistii fata de acesta. Mascatii abia daca il ating pe Ovidio, pe care il scot cu rugaminti din casa, iar apoi il lasa sa vorbeasca la telefon, in timp ce un alt barbat este strivit de perete chiar langa Ovidio.

CITESTE SI

Modifică setările cookies