Ce a fost și ce a ajuns! Mihai Costea, dat afară din casă de iubită: „ Nu se poate să stai o viață pe banii femeii!” 

Mihai Costea Adelina Nica FCSB Universitatea Craiova Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 10:57
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 11:01

Fostul jucător de la Universitatea Craiova și FCSB întâmpină probleme grave. 

În vara lui 2011, Gigi Becali (63 ani) plătea 1,4 milioane de euro pentru Mihai Costea (34 ani), pe care-l considera unii dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a dat România. Însă, viața extra sportivă l-a împiedicat pe „Nilă” să-și atingă potențialul. 

Cu toate că a evoluat pentru FCSB și Universitatea Craiova, dar și pentru câteva echipe din Emirate, Mihai Costea are o situație financiară precară. Fosta sa iubită a dezvăluit că l-a întrețunut pe tot parcursul relației și că fotbalistul nu a contribuit deloc la creșterea copilului comun. 

Adelina Nica: „El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul?”

„Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.

Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația.

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut o relație.

El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile. Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic”, a declarat Adelina Nica pentru Fanatik

Mihai Costea a evoluat ultima dată pentru Progresul Sparta, în Liga 4, iar în prezent este liber de contract. De-a lungul carierei, atacantul a jucat pentru Universitatea Craiova, FCSB (n.r. fosta Steaua București), alături de care a câștigat două campionate și o Supercupă, FC Voluntari, Al-Ittihad Kalba, Al-Fujairah, Al-Arabi și Chindia Târgoviște.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!