Virale

Cat costa sa schimbi uleiul la un Bugatti Veyron? Pretul minim pe care il cer toate service-urile

Vezi cat costa sa schimbi uleiul sau cauciucurile la un Bugatti.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 13:38
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 13:52

Masinile de lux au devenit o adevarata moda printre miliardari in ultimii ani. Acestia scot multi bani din buzunar pentru un bolid de sute de cai putere, produs in o serie limitata de exemplare.

Bugatti, Lamborghini, Mercedes, Koenigsegg, Ferrari sau Rolls-Royce au masini de peste 1 milion de dolari, insa putini stiu ca, pe langa pretul de cumparare, aceste masini au costuri de intretinere la fel de "socante".

De exemplu, pentru a achizitiona un Bugatti Veyron SS, o masina ce poate ajunge pana la 1,5 milioane de dolari, platesti o taxa de inmatriculare de 300.000 de dolari daca locuiesti in California.

In plus, pentru a schimba cauciucurile la aceasta masina trebuie sa platesti 120.000 de dolari, pentru ca trebuie sa schimbi si rotile cu totul, nu doar cauciucurile, acestea din urma fiind lipite de janta.

De asemenea, schimbarea uleiului la motor, care e recomandat sa fie facuta o data pe an, costa 20.000 de dolari, deoarece putinele service-uri autorizate sa umble cu asemea masini desfac motorul cu totul, il verifica, ii schimba uleiul si apoi il asambleaza la loc, operatiunea fiind una extrem de complicata.

Pe langa cei 20.000 de dolari, o alta taxa de 10.000 de dolari e perceputa pentru restul "reviziei".

Modifică setările cookies