Mishel Gerzig Bomba sexy Courtois Madrid Model israelian Virale

GALERIE FOTO Bombă sexy! Logodnica lui Thibaut Courtois este un model israelian faimos. Cum arată Mishel, partenera belgianului

Mishel Gerzig și Thibaut Courtois s-au logodit recent și formează un cuplu din iulie 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 10:25
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 10:26

Mishel are 25 de ani și este un model israelian faimos. Proaspăt logodită cu portarul lui Real Madrid, Courtois. Belgianul a început să se vadă cu Gerzig, la 3 ani după ce s-a despărțit de fosta parteneră, Marta Dominguez.

Cine este Mishel Gerzig

Pe lângă modeling, Mishel este un influencer pe rețelele social media. Pe Instagram, israelianca 600.000 de urmăritori și strânge, de regulă, aproximativ 100.000 de aprecieri la pozele sale. 

În clipa în care Courtois a cerut-o de soție, modelul a postat o fotografie care a atins 1 milion de like-uri și peste 500 de comentarii, cu mult peste numerele obișnuite.

Averea lui Mishel

Pe lângă rolul de influencer și faptul că este model, logodnita lui Courtois este și antreprenor în Israel. Publicația Newsunzip susține că valoarea estimată a lui Mishel atinge aproape 1,5 milioane de euro. 

Influencerul a participat în mai multe evenimente de modeling și de fashion, dar s-a făcut de-a dreptul remarcată în momentul în care și-a oficializat relația cu starul belgian. 

Din punct de vedere educațional, Mishel a absolvit colegiul și a terminat o facultate. Este sora mai mare și își susține partenerul la aproape fiecare meci de pe Santiago Bernabeu.

Modifică setările cookies