VIDEO Bătaie ca-n filme între ruși și ucraineni în cantonamentul din Antalya! De la ce a plecat totul 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 17:15
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 17:15

Rușii și ucrainenii și-au împărțit pumni în cantonamentul din Antalya.

FK Minaj, echipă din primul divizia din Ucraina, și Shinnik Yaroslavl, club din al doilea eșalon din Rusia, au fost cazat în același hotel în cantonamentul de iarnă din Antalya. Relațiile tensionate dintre cele două state s-au menținut și aici, când mai mulți membri ai FK Minaj i-ar fi cerut antrenorului lui Shinnik Yaroslavl să intoneze imnul Ucrainei, potrivit sport.ua.

Rușii și ucrainenii au pornit o bătaie în cantonamentul din Turcia

Conflictul a escaladat, iar cele două părți implicate au pornit o bătaie generală, fiind cu greu despărțite de personalul hotelului, conform aceleiași surse. 

„Ne-am dus și am rezolvat problema. Câți jucători de la Shinnik au fost răniți? Au scris că patru? Atunci, patru. La noi, toată echipa a participat la antrenamente, sunt și fotografii pe rețelele sociale.

În timp ce cei de la Shinnik își fac bagajele și pleacă în altă parte”, a transmis un membru din conducerea lui FK Minaj.

Potrivit presei din Ucraina, mai șifonați au ieșit rușii din acest conflict. Mai mult, unul dintre jucătorii lui Shinnik Yaroslavl și-ar fi rupt degetul și ar fi avut nevoie de îngriji medicale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!