Asta da TUPEU! Romanca acuzata de "JAFUL SECOLULUI" in Anglia i-a facut AVANSURI politistului la interogatoriu

Asta da TUPEU! Romanca acuzata de "JAFUL SECOLULUI" in Anglia i-a facut AVANSURI politistului la interogatoriu

Presa britanica a venit cu noi dezvaluiri privind mega-jaful de 30 de milioane de euro in care au fost implicati patru romani.

Maria Mester (47 de ani) şi fiul ei Bogdan Savastru (29 de ani), alături de Alexandru Stan (49 de ani) şi Sorin Marcovici (52 de ani) sunt romanii cercetati in acest dosar, in care printre victime se numara si doua personalitati din Regat, Tamara Ecclestone, fiica magnatului cu acelasi nume, si fostul fotbalist Frank Lampard. Data fiind paguba financiara uriasa, s-a spus ca furturile petrecute la finalul lui 2019 sunt printre cele mai mari din istoria Marii Britanii.

Conform primelor informatii aparute la vremea respecttiva, Maria Mester, care lucra cu menajera, a fost arestata de politie pe un aeroport, purtand o pereche de cercei pe care tocmai o furase.

Acum, conform surselor din instanta, a iesit la iveala un dialog incredibil intre Maria Mester si politistul care a interogat-o imediat dupa arestare. Astfel, dupa ce a negat cu vehementa implicarea sa, romanca i-a transmis barbatului din fata sa ca are niste "ochi albastri minunati".

Politistul i-ar fi multumit pentru compliment Mariei, dupa care a intrebat-o din nou de ce purta cercei furati. "Lasă-mă să fumez o țigară, ochi albaștri", ar fi continuat compatrioata noastra..

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies