Anamaria Prodan-Reghecampf anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Virale

GALERIE FOTO Așa îl face uitat pe Reghecampf! Tatuajul inedit ales de Anamaria Prodan pentru a acoperi chipul fostului partener 

Impresarul FIFA a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iunie 2022, 14:22
Data actualizarii: Marti 21 Iunie 2022, 16:10

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) se află în plin proces de divorț. Cei doi vor să pună capăt unui mariaj de 14 ani, în urma căruia impresarul FIFA îi reproșează fostului partener că a fost infidel în timpul relației.

Până la pronunțarea sentinței, Anamaria Prodan a simțit nevoie să își acopere tatuajul cu chipul antrenorului. Femeia de afaceri a optat pentru un vultur, cu aripile largi deschise, pe aproape întreg spatele și le-a prezentat schița urmăritorilor pe contul oficial de Instagram. 

Întâlnire de gradul zero între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan 

Laurențiu Reghecampf a fost recent în Capitală, acolo unde a luat masa cu Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova. La scurt timp, Anamaria Prodan și-a făcut apariția în localul în care se aflau cei doi, moment care l-a determinat pe antrenor să se ridice de la masă și să plece.

Impresarul a relatat desfășurarea evenimentelor, dezvăluind faptul că Laurențiu Reghecampf nici măcar nu a salutat-o.

„Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brațe. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există. Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!