anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Virale

Anamaria Prodan, de la „ eu și Reghe avem o relație fabuloasă” la „un bărbat slab alege o femeie pe care toți o consumă o oră și o aruncă” 

Anamaria Prodan (50 ani) nu a trecut complet peste episodul scandalului cu Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2023, 19:16
Data actualizarii: Joi 20 Iulie 2023, 19:17

Cei doi anunțau divorțul în urmă cu mai bine de un an, însă separarea a fost una cu scandal, multe jigniri publice, dar și violență fizică. După anunțul că Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, alături de care are și un copil, Anamaria Prodan i-a atacat pe fostul soț și noua parteneră în repetate rânduri, având cuvinte dure la adresa lor. 

Recent, agentul a apărut la un podcast în care a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț, dezvăluind că se înțeleg „fabulos”, asta în contextul în care comunică des datorită fiului pe care îl au împreună, Laurențiu Reghecampf JR, care va pleca la studii în SUA. Se pare că Anamaria Prodan încă este încărcată de sentimente negative la adresa lui Laurențiu Reghecampf, însă. 

Anamaria Prodan, noi declarații acide: „Dacă ajungi cu o astfel de femeie te-ai terminat pe viață!” 

Invitată în podcast-ul Ilincăi Vandici, Anamaria Prodan a avut noi declarații extrem de acide, făcând aluzie, în repetate rânduri, la alegerea fostului său soț de a o părăsi și de a-și reface viața. Declarațiile sunt la pol opus față de cele acordate în urmă cu două luni, când spunea că are o relație mult mai bună cu fostul soț. 

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupul, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru, și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva. 

De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc. 

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă, de unde? Că noi cumpărăm bărbaților. 

De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni. 

Asta nu înțeleg ei, dacă ajungi lângă o astfel de femeie tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă. 

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate”, a declarat Anamaria Prodan la podcast-ul Ilincăi Vandici. 

Ce declara Anamaria Prodan în urmă cu aproape două luni 

Anul trecut, Anamaria Prodan (50 ani) și Laurențiu Reghecampf (48 ani) au pus capăt unui mariaj de 15 ani. Însă, cei doi sunt legați de „Bebeto”, fiul comun care în vara acestui an va împlini 15 ani. De altfel, impresarul FIFA a anunțat că din septembrie, Reghecampf Jr. va pleca în SUA.  

În legătură cu această decizie a fost consultat și Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu fostul ei partener este grozavă în acest moment și că cei doi au depășit situația tensionată din pragul divorțului. 

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!

A fost șoc să descoperi toată nebunia aia după 17 ani...probabil dacă și el lăsa de la el și eu lăsam de la mine, cred că nu ajungeam aici. Sunt greșeli, le-am asumat. Astăzi vorbim, după mult timp, suntem ok, luăm decizii împreună pentru copiii noștri. 

Orice ține de copilul nostru, dacă pot să îl ajut vreodată cu ceva știe că se poate baza pe mine. Dacă ar veni o ofertă mâine importantă, el ar fi primul pe care l-aș suna. (n.r. dacă te-ar suna și ar spune că avem nevoie de antrenor bun din România, ce ai spune?) Reghe, normal. Mă ajut pe mine, îmi ajut copilul și familia”, spunea Anamaria Prodan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!