anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Laurentiu Reghecampf Neftchi Baku Stranieri

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, salvarea lui Laurențiu Reghecampf? Impresarul FIFA e dispus să-și ajute fostul soț 

Anamaria Prodan este dispusă să-l ajute pe Laurențiu Reghecampf în cariera de antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2023, 17:41
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2023, 17:44

Laurențiu Reghecampf (48 ani) nu a avut cel mai fericit sezon la Neftchi Baku. A terminat competiția internă pe locul 3, cu 68 de puncte, cu 13 puncte mai puțin decât Sabah și 23 de puncte în urma campioanei Qarabag, și a pierdut Cupa Azerbaijanului cu Gabala, 0-1. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în relații bune 

Contestat în Azerbaijan, salvarea lui Laurențiu Reghecampf poate veni de la fosta soție. Anamaria Prodan a mărturisit că relațiile cu antrenor au ajuns într-un stadiu bun și că nu ar ezita să-l propună pe Reghecampf la o echipă importantă care este în căutarea unui tehnician. 

„A fost șoc să descoperi toată nebunia aia după 17 ani...probabil dacă și el lăsa de la el și eu lăsam de la mine, cred că nu ajungeam aici. Sunt greșeli, le-am asumat. Astăzi vorbim, după mult timp, suntem ok, luăm decizii împreună pentru copiii noștri. 

Orice ține de copilul nostru, dacă pot să îl ajut vreodată cu ceva știe că se poate baza pe mine. Dacă ar veni o ofertă mâine importantă, el ar fi primul pe care l-aș suna. (n.r. dacă te-ar suna și ar spune că avem nevoie de antrenor bun din România, ce ai spune?) Reghe, normal. Mă ajut pe mine, îmi ajut copilul și familia”, a declarat Anamaria Prodan la „Fiță cu Adiță”. 

Laurențiu Reghecampf nu mai e dorit la Neftchi Baku

După eșecul din Cupa Azerbaijanului, Laurențiu Reghecampf a pus pus la zid de Elchin Jafarov, expertul Sportinfo TV. Acesta consideră că Neftchi Baku nu are niciun viitor cu antrenorul român și consideră că tehnicianul ar trebui să plece imediat la echipă.

„Am spus de luni de zile că dacă o finală cu Reghecampf echivalează cu o înfrângere. Nu poți trece dincolo de Bilajari cu un român, mai ales dacă speri la cupele europene. 

Nu există un plan de joc și nici o predicție a cursului meciului. Reghe ar trebui concediat imediat. Fotbaliştii şi-au pierdut motivaţia, eii știu că este foarte greu să lucrezi cu acest antrenor.

Era o atmosferă de parcă s-ar fi împăcat cu înfrângerea împotriva lui Gabala”, a spus Elchin Jafarov, potrivit Sportinfo.az.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!