Turul Frantei Le Tour Mark Cavendish Turul Frantei
Live Blog

Turul Frantei

Vincento Nibali a castigat etapa a doua a Turului Frantei! Cavendish a ABONDONAT in prima zi! 

Abandon in Turul Frantei, dupa doar o etapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Iulie 2014, 19:35
Data actualizarii: Duminica 06 Iulie 2014, 19:35
19:33 06 Jul

Campionul Italiei, Vincenzo Nibali, a castigat etapa a doua a Turului Frantei, desfasurata duminica, intre York si Sheffield, pe distanta de 201 kilometri.

Nibali (Astana) a atacat pe final, pe ultimii doi kilometri, reusind sa ii devanseze cu doua secunde pe urmatorii clasati, belgianul Greg Van Avermaet si polonezul Michal Kwiatkowski.

Vincenzo Nibali, care a castigat titlul national in urma cu sapte zile, a devenit primul rutier italian care poarta tricoul galben, dupa Rinaldo Nocentini in 2009.

In clasamentul general, Nibali este urmat de slovacul Peter Sagan si de belgianul Greg Van Avermaet.

19:33 06 Jul

Britanicul Mark Cavendish (29 de ani), unul dintre cei mai buni sprinteri ai lumii, castigator a 25 de etape in Turul Frantei in ultimii 5 ani, a abandonat editia din acest an dupa o singura etapa. Cavendish a luat startul alaturi de alti 197 de rutieri la Yorkshire, insa a cazut in ultimul kilometru al etapei si s-a accidentat grav la umar, astfel ca echipa sa Omega-Pharma s-a vazut fortata sa anunte retragerea acestuia din concurs.

Aflat la a opta participare in Le Tour, Cavendish va fi supus unor investigatii amanuntite, insa acesta se vede nevoit sa isi faca deja planul pentru 2015, privindu-i pe rivalii Marcel Kittel, Greipel si Sagan in lupta pentru tricoul verde.

Prima etapa din Turul Frantei 2015 a fost castigata chiar de germanul Marcel Kittel, care a ajuns primul la linia de sosire de la Harrogate, acesta fiind urmat de Sagan si de lituanianul Ramunas Navardauskas.

300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Modifică setările cookies