Le Tour Chris Froome Turul Frantei Turul Frantei

Turul Frantei, marcat de abandonuri! Dupa Schlek si Cavendish, Chris Froome a parasit si el cursa! Ce a patit favoritul no 1:

Chris Froome, favoritul numarul 1 in Turul Frantei, ingroasa randurile celor care au abandonat aceasta editie, dupa Andy Schlek si Mark Cavendish.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 17:32

Chris Froome, favoritul numarul 1 in Turul Frantei, ingroasa randurile celor care au abandonat aceasta editie, dupa Andy Schlek si Mark Cavendish.

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, castigatorul de anul trecut, a abandonat, miercuri, Turul Frantei, dupa ce a cazut de mai multe ori in etapa a cincea. Froome a cazut in mai multe randuri in etapa de astazi, cea care i-a dus pe rutieri pe un drum de pavate. Dificultatea etapei a fost crescuta si de vremea nefavorabila de la aceasta ora.

Rutierul britanic s-a accidentat la cot si la picior. Dupa ultima cazatura, cu aproximativ 65 de kilometri inainte de finalul etapei, Froome a decis sa nu mai continue cursa si s-a suit intr-o masina a echipei.

Froome cazuse si in etapa a patra a Turului Frantei si se accidentase la incheietura mainii drepte.

Chris Froome, in varsta de 29 de ani, a castigat Turul Frantei in 2013.

Pe langa Froome, alti doi rutieri importanti au abandonat in primele doua etape. Este vorba despre luxemburghezul Andy Schlek, castigatorul turului in 2010, si Mark Cavendish, cel poreclit "regele sprinturilor". Cavendish a fost chiar astazi operat de ruptura de clavigula.

Modifică setările cookies