True Story

Omul din spatele revenirii MIRACULOASE a lui Suarez. Si-a amanat tratamentul pentru CANCER ca atacantul sa poata juca la Mondial

Luis Suarez a jucat in partida cu Anglia la doar 28 de zile de la operatia la menisc care i-a pus prezenta la Mondial in pericol

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 13:46
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 13:49

Atacantul celor de la Liverpool si al nationalei Uruguay-ului, Luis Suarez, a marcat o dubla in partida cu Anglia, reusitele sale aducand victoria sud-americanilor. Suarez ratase primul meci din grupa, pierdut de Uruguay cu 1-3 in fata celor din Costa Rica. Era pentru prima data in cariera cand Suarez rata o partida din cauza unei accidentari!

Suarez nu ar fi putut juca insa la Mondial daca nu era Walter Ferreira iar Suarez a tinut sa-i multumeasca acestuia imediat dupa meci. Ferreira este kinesiologistul nationalei Uruguay-ului si s-a dedicat in totalitate in ultima luna pentru ca Suarez sa poata sa revina pe teren in doar 4 saptamani, desi perioada normala de recuperare dupa o operatie la menisc este de minim 6 saptamani.

Ferreira, 63 de ani, a lucrat special cu Suarez si a ignorat sfatul propriului medic - acesta i-a recomandat sa nu faca deplasarea in Brazilia pentru ca Ferreira sufera de cancer!

Adevarul e ca sunt recunoscator, sunt recunoscator ca staff-ul medical a avut incredere sa mi-l trimita pe Suarez sa lucreze cu mine la mine acasa, nu puteam sa merg in cantonament (din cauza bolii) si apreciez foarte mult.

Energia pe care a pus-o in recuperare si trebuie sa-i multumesc si doctorului care ma trateaza pe mine. Suarez merita tot ce i se intampla pentru ca a muncit mult. Daca nu ar fi muncit, nu ar fi fost astazi aici. Nu voi uita ce s-a intamplat astazi, sunt extrem de recunoscator. Familia mi-a dat putere" a declarat Walter Ferreira dupa meci pentru un post din Uruguay.

Modifică setările cookies