Faceti cunostinta cu CEL MAI BOGAT FOTBALIST din lume! E inca junior, dar are avion personal si liber de cheltuit banii familiei REGALE

Sultanul Bruneiului Faiq Bolkiah Leicester True Story
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Ianuarie 2018, 22:33
Data actualizarii: Vineri 05 Ianuarie 2018, 23:04

E inca junior, dar spera ca in curand sa bifeze primele minute in Premier League. Pana la 19 ani si-a trecut in CV Chelsea si Leicester, doua campioane ale Angliei. El este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume.

Faiq Bolkiah are lumea la picioare. Si inca nici n-a ajuns sa evolueze la nivel inalt!

El este nepotul Sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, cel care este stapan pe o avere de peste 15 miliarde de dolari. Hassanal Bolkiah este cel mai bogat monarh al planetei!

Tanarul Faiq, in varsta de 19 ani, evolueaza in prezent la echipa de juniori a lui Leicester, dupa ce a mai imbracat si tricoul lui Chelsea! The Sun scrie ca tatal lui Faiq, Jefri Bolkiah, are si el o avere impresionanta.

Chiar daca se bucura de un avion personal si isi poate umple conturile cu un simplu telefon, englezii scriu ca Faiq este un tanar ambitios, care a acceptat provocarea de a-si face un nume trecand pe la echipele de juniori ale lui Leicester.

Faiq a dat, la 13 ani, probe de joc la Arsenal, apoi a ajuns la Chelsea, unde a evoluat timp de doi ani. Acum, el evolueaza la Leicester, cu care mai are contract pana in vara.

Faiq este capitanul nationalei tarii sale, pentru care a jucat de 9 ori.

Despre unchiul lui Faiq, Sultanul Bruneiului, se spune ca arunca milioane de euro pe "micile placeri ale vietii".

De asemenea, despre tatal sau s-a scris ca a reusit performanta de a cheltui 35 de milioane de dolari intr-o singura luna pe masini, ceasuri si petreceri cu femei frumoase. De asemenea, el l-a "inchiriat" chiar pe Michael Jackson pentru o petrecere privata.

Tatal lui Faiq, Jefri, este posesorul a 2.300 de masini, avand o flota de Bentley, Ferrari si Rolls-Royce. De asemenea, acesta detine doua yachturi numite "Nipple 1" si "Nipple 2".

Jefri Bolkiah a platit un artist, pe J. Seward Johnson, cu 500.000 dolari pentru a-i sculpta o statueta explicita care sa il infatiseze alaturi de fosta sa logodnica. Tot el a cheltuit 5 milioane de dolari pe un covor brodat cu fir de aur si diamante.

"Parintii mi-au fost mereu alaturi si m-au sprijinit in incercarea mea de a deveni un fotbalist mare. M-au pregatit fizic si psihic inca din anii copilariei, mi-au fost modele", a marturisit Faiq in presa engleza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!