FABULOS! Cartonasul rosu care a salvat viata unui om! Mergea la cabine cand un fan a facut INFARCT! Urmarea este pur simplu miraculoasa:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 19:53

	FABULOS! Cartonasul rosu care a salvat viata unui om! Mergea la cabine cand un fan a facut INFARCT! Urmarea este pur simplu miraculoasa:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Asta-i cea mai frumoasa poveste din fotbal din 2013! In weekend a avut loc in Anglia un moment care pare desprins dintr-un scenariu de film! Iata cum un cartonas rosu dat intr-un meci de fotbal chiar a salvat o viata!

Portarul englez Ben Scott este un adevarat erou dupa evenimentele ce au avut loc in weekendul trecut. Goalkeeperul celor de la Stockbridge Park Steels, o echipa de amatori din Marea Britanie ce joaca in liga a 7-a, a fost eliminat in minutul 90 dupa ce a ridicat piciorul foarte sus si si-a lovit un adversar.

In drumul lui spre cabine, Ben a fost strigat de care o fata disperata pentru ca un barbat de 70 de ani avea mari probleme, suspect de atac de cord! Norocul batranului s-a dovedit a fi Ben, cel care este la echipa sa si asistent medical! A ajutat la stabilizarea starii batranului pana cand a venit salvarea.

Portarul de 29 de ani a povestit tot ce s-a intamplat in acel moment: "Am inceput sa merg spre vestiar, primind desigur cateva insulte normale cand am observat o tanara dominisoara fugind spre mine. Mi-a spus: 'Un domn a murit!' asa ca am urmat-o in tribuna si am gasit un barbat aflat la pamanant. Bataile inimii erau neregulate" povesteste portarul de 29 de ani.

Managerul clubului, Dean Cefferty, le-a spus celor de la Mirror ca el a fugit dupa un defibrilator in timp ce Ben incerca sa stabilizeze fanul: "A fost haos - el s-a dus si i-a luat pulsul in timp ce eu am fugit dupa un defibrilator si oxigen. Fanul chiar a murit pentru cateva clipe iar el (Ben) si ambulanta venita ulterior au ajutat sa fie adus inapoi din morti.

Ben este mereu pus pe sotii in grup si este preferatul suporterilor. Slava Domnului ca a fost acolo si e mereu la locul potrivit pentru a ajuta - atat pe teren, cat si in afara lui" a mai spus managerul echipei.

Eroul acestei povesti, Ben Scott, a fost marcat si el de acest eveniment: "Te face sa privesti lucrurile in alta perspectiva - realizezi ca fotbalul e doar un joc" le-a mai spus Ben celor de la Mirror

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT