True Story

Copilul MUTANT al Rusiei: are 23 de ani, bratul cat un COPAC, si este considerat un SUPRAOM! Cine este Andrey Skoromnyy, tanarul care il face pe Arnold sa para MIC:

Copilul "mutant" al Rusiei, pustiul care vrea sa distruga hegemonia americanilor in culturism.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iulie 2013, 09:30
Data actualizarii: Luni 22 Iulie 2013, 09:29

Andrey Skoromnyy, un nume necunoscut pana si pentru pasionatii sporturilor "grele", un nume care nu inseamna mai nimic in Europa, ca sa nu mai vorbim despre Statele Unite, acolo unde este adevarata "scena" a culturismului mondial. Un nume care are, insa, sanse sa ajunga in elita, spun rusii, mandrii de noul lor "soldat universal".

Nascut undeva in nordul continentului asiatic, in Siberia, Andrey este noua propunere a rusilor pentru bodybuilding, un sport in care nu au reusit sa arate prea multe, in ciuda super campionilor pe care i-au dat in ultimele decenii in diferite sporturi.

Obisnuit de mic cu conditiile vitrege, fiind nevoit sa mearga, la pas, distante lungi pentru a ajunge la scoala, pentru ca mai apoi sa mearga la antrenamente, tanarul rus este deja un exemplu pentru multi dintre pustii din tara sa, totul pentru ambitia pe care a avut-o. Inca de mic, Andrey si-a propus sa devina culturist, dupa cum spune chiar el, vis pe care si l-a realizat mai repede decat ar fi crezut.

Desi s-a apucat la 17 ani de bodybuilding, intr-o sala improvizata si fara sa aiba acces la prea multa informatie, ca sa nu mai zicem ca avea doar 65 de kilograme, tanarul nu s-a lasat pana nu a devenit cel mai bun culturist al Rusiei, asta in doar 6 ani de zile.

Glumind putin, am putea spune ca este exemplul perfect pentru o campanie puternica de propaganda in lupta cu "vestul", dar zic sa nu facem prea multe legaturi cu politica. Dupa cum spune chiar el, este doar un culturist care isi urmeaza visul, acela de a deveni exact ca idolul sau, Arnold Schwarzzeneger.

Revenind, totul a inceput atunci cand, copil fiind, a descoperit mai multe postere cu participantii la Mr. Olympia si si-a pus in minte sa devina exact ca ei. Poate pentru ca unii este dezgustator, poate ca nu, dar, spune el, exact asa s-a vazut si el.

Si nu i-a luat decat un an. La 18 ani, Andrey a devenit pentru prima data campion national la Juniori. Un debutant a reusit minunea, iar rusii au inceput deja sa-si imagineze cum va cuceri trofeul Mister Universe sau Miste Olympia.

La Cupa Rusiei, a "comis-o" din nou. A cucerit trofeul categoriei "sub 90 de kilograme" si a devenit imediat "the undisputed champion".

Dar nu a vrut sa se opreasca, nu pana cand nu va depasi granitele "Mamei Rusii". Intre timp, la 6 ani de cand a pasit prima data intr-o sala de fitness, Andrey Skorommny cantareste peste 110 kilograme si este considerat deja mai "tare" decat celebrii Jay Cutler sau Ronnie Coleman.

Pana cand va ajunge pe marile scene mai este destul timp, insa pasionatii de culturism anunta deja venirea unui nou star. Noua nu ne ramane decat sa ne intrebam daca nu cumva este un nou tip de soldat universal :)

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies