A patit COSMARUL fiecarui atlet, dar a devenit o inspiratie pentru lumea intreaga! Exemplul care arata ca atunci cand crezi in MIRACOLE, acestea pot fi realizate:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 10:10

	A patit COSMARUL fiecarui atlet, dar a devenit o inspiratie pentru lumea intreaga! Exemplul care arata ca atunci cand crezi in MIRACOLE, acestea pot fi realizate:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Nu ceda niciodata. Crezi in miracole. Crezi in revenire. Mentalitatea unui sportiv este cea la care acesta trebuie sa lucreze enorm. Nu e de ajuns talentul, munca te poate duce pana la un anumit punct, insa numai daca esti cu adevarat convins ca poti face ceva, atunci iti poti indeplini visul.

Nu o sa fie o poveste lunga. Nu sunt prea multe de spus dupa ce privesti imaginile. Acestea arata tot ce trebuie si daca o persoana e inspirata de atitudinea eroinei, atunci aceasta a realizat un succes mult mai mare decat castigarea cursei respective.

Ati putut afla la true story si povestea atletului care la Jocurile Olimpice din 1992 a terminat cursa desi avea dureri enorme. A fost clipul pe care fotbalistii Stelei l-au vizualizat inainte de meciul cu Ajax din sezonul trecut din Europa League. Aceasta poveste este similara si la fel de impresionanta.

Este povestea Heather Dorniden si este povestea unei curse din 2008. De 8 ori castigatoare a premiului onorific de All-American, acordat pentru sportivi amatori exceptionali la nivel de colegiu, Heather era deja un nume important in atletism, fiind cea mai decorata alergatoare din istoria Universitatii din Minnesota. Pe cand era in primul an, a castigat cursa NCAA la 800metri.

La evenimentul Big 10 Indoor Track Championship din 2008, Heather Dorniden a devenit cunoscuta in intreaga lume, nu numai in cea a atletismului. A devenit un exemplu pentru cei care nu cred ca poti depasi orice obstacol atata timp cat crezi ca poti sa o faci.


Nu ceda niciodata

Cel mai rau lucru pe care il poti pati intr-o cursa este sa cazi. Nici nu incepuse bine si Heather a patit cosmarul fiecarei sportive din concurs. Nu a contat. S-a ridicat de la pamant imediat si a incercat imposibilul. Sa recupereze timpul pierdut intr-o cursa de 600 de metri ce tine in jur de 90 de secunde. Spiritul de luptatoare a facut-o sa isi revina intr-un mod cu adevarat miraculos. Desi era intr-o lupta contracronometru, adversarele sale avand un avantaj important, Heather nu a cedat. Si-a impins limitele la maxim, a crezut in revenire si a reusit-o! De pe ultimul loc a reusit sa castige cursa! Determinarea, talentul, munca, dar mai ales spiritul de invingatoare au reusit sa scrie una dintre povestile cu adevarat inspirationale din sport.


E clar ca pentru a fi un sportiv de top trebuie sa faci sacrificii. Si de aceea e poate nedrept ca in jurul fotbalului se invart sume cu adevarat ametitoare si alte sporturi precum atletismul sau luptele libere (sport care era aproape de a fi sters de pe lista la Jocurile Olimpice) sunt trecute cu vederea, daca stam sa ne gandim la munca enorma pe care o fac acesti sportivi. Exemplul lui Heather Dorniden ar trebui preluat de orice fotbalist de zeci de milioane care se tavaleste pe jos la cel mai mic contact. Pentru ca oricine poate sa cada. Insa sunt putini cei care se pot ridica sa termine cursa.

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT