Transfer Market

Urmatorul fotbalist de 100 de milioane de euro. Recordurile lui Ronaldo si Bale amenintate: "Doar el si Pogba ii pot depasi"

Era lui Messi si Cristiano Ronaldo e pe cale sa apuna, iar fotbalul isi pregateste noile staruri - o spune impresarul lui Marco Verratti, cel care e sigur: "Marco si Paul Pogba vor dicta in viitor preturile fotbalistilor".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 19:21

Devenit unul dintre cei mai buni mijlocasi ai Europei de la transferul la PSG, italianul Marco Verratti poate fi urmatorul mare fotbalist al continentului si ii poate depasi pe Ronaldo ori Messi.

Este parerea impresarului tanarului international italian, cel despre care s-a scris in mai multe randuri in ultimul an ca ar putea ajunge la Real Madrid ori Barcelona, dupa ce a impresionat la PSG.

Donato Di Campli a vorbit pentru France Football despre fotbalistii care vor domina Europa in urmatorii ani, acesta spunand ca "Verratti si Pogba vor dicta preturile jucatorilor".

"Am auzit ca Pogba este evaluat de Juventus la 100 de milioane de euro. In cazul asta, si Verratti costa tot atat. Am vazut ca se arunca sume uriase pe fotbalisti straini, insa Verratti este probabil cel mai bun jucator pe care il are Italia in acest moment", a spus agentul mijlocasului.

Totusi, Di Campli crede ca Marco Verratti va mai ramane la PSG si din vara.

"Dorinta lui este sa ramana. Se simte foarte bine la Paris, joaca excelent pentru PSG. Este important ca el sa evolueze in continuare", a mai spus acesta.

Verratti a jucat peste 140 de meciuri pentru PSG de la transferul de la Pescara, din Serie B. Acesta este considerat unul dintre cei mai buni pasatori din fotbalul european.

Modifică setările cookies