ULTIMA ORA | "Oferta e gata! 170.000.000 euro pentru inlocuitorul lui Ronaldo". Ce jucator vrea Florentino Perez pe Bernabeu

ULTIMA ORA | "Oferta e gata! 170.000.000 euro pentru inlocuitorul lui Ronaldo". Ce jucator vrea Florentino Perez pe Bernabeu

Florentino Perez are o sarcina dificila in aceasta vara: trebuie sa-l inlocuiasca pe cel mai bun jucator al lumii, omul care i-a adus trei Ligi ale Campionilor la rand!

Real Madrid l-a vandut pe Cristiano Ronaldo la Juventus, in schimbul sumei de 100 milioane euro. Acum, Florentino Perez trebuie sa aduca un inlocuitor cel putin la fel de bun.

Daily Mail scrie ca Real Madrid s-a hotarat asupra tintei de transfer si pregateste si prima oferta!

Englezii noteaza ca Realul va oferi circa 170 de milioane de euro pentru transferul belgianului Eden Hazard, omul cu cele mai multe driblinguri pe meci la Campionatul Mondial!

Hazard este vazut ca fiind cea mai buna varianta pentru atacul Realului, avand potentialul de a aduce trofee, dar si de a vinde la fel de bine ca Ronaldo.

Real Madrid i-a transferat in aceasta vara pe Vinicius Junior (45 milioane), Rodrygo (45 milioane), Odriozola (30 milioane) si Lunin (8.5 milioane).





VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce s-ar fi întâmplat cu mai multe voturi prin corespondență ale românilor. Explicația președintelui AEP: „Nu știm”
BRAT

Modifică setările cookies