OFICIAL! Seicii au facut anuntul! Ce se intampla cu transferul de 300 de milioane al lui Messi la Manchester City!

OFICIAL! Seicii au facut anuntul! Ce se intampla cu transferul de 300 de milioane al lui Messi la Manchester City!

Seicii de la Manchester City anunta ca vor sa faca cel mai scump transfer din istorie!

UPDATE: Manchester City a negat ferm orice contact cu Messi pentru un transfer. "Clubul Manchester City nu are nicio intentie de a achita clauza de reziliere a lui Leo Messi", au anuntat oficialii clubului englez pentru Sport.es din Spania. Sursa citata scrie ca totul a pornit de la un cont fals de Twitter, care a anuntat ca City vrea sa-i achite clauza de reziliere a lui Messi de 300 de milioane de euro. Informatia se baza pe declaratia facuta de presedintele englezilor, care a anuntat ca vrea sa faca cel mai scump transfer din istorie inainte de inchiderea perioadei de transferuri.


Jurnalistii de la Canal +, citati de ziarul de casa al Barcelonei, Mundo Deportivo, au anuntat astazi ca Manchester City este dispusa sa faca tot posibilul ca sa il aduca pe Messi! City vrea sa plateasca 300 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului pe care Messi il are cu Barca.

Saptamana trecuta, presedintele clubului englez, Khaldoon AL Mubarak, a anuntat ca City va face cel mai scump transfer din istorie inainte de inchiderea perioadei de mercato din 31 august. 

Messi nu a semnat inca un nou contract cu Barcelona, cu toate ca, in urma cu o luna, existau informatii ca Leo si-ar fi dat acordul de a continua pe Camp Nou. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies