Trebuia sa fie mutarea anului in Europa! 300 de milioane de euro sunt in aer! PSG a primit cea mai grea lovitura!

Trebuia sa fie mutarea anului in Europa! 300 de milioane de euro sunt in aer! PSG a primit cea mai grea lovitura!

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

PSG a fost sanctionata de FIFA din cauza legii Fair-Playului Financiar. Din contractul de sponsorizare de 200 de mil. de euro de la QTA, clubul a fost fortat sa primeasca doar 100 de mil., ca urmare a sumelor mult prea mari cheltuite pe jucatori adusi, fata de cei plecati.

BALANTA S-A RUPT

Decizia de a sanctiona clubul patronat de seici va duce in vara la ratarea a cel putin doua mari tinte de transfer. Oscar si Hazard erau 'in carti' sa vina la Paris, dar mutarile sunt acum blocate. In plus, presa internationala a speculat si pe tema aducerii de senzatie a unuia dintre Messi sau Ronaldo, insa trecerea lor parea chiar SF.

"Le Parisien" scrie astazi ca Hazard dorea sa vina in Franta; el afirma ca sotia sa se gandeste tot mai serios ca nu ii place viata la Londra, ca nu s-a acomodat, asa ca isi doreste ca el sa prinda un contract in tara natala. Lille este formatia care l-a propulsat in fotbalul mare.

CHELSEA E BLOCATA

Mourinho afirma in urma cu cateva luni ca Oscar si Hazard pot pleca din vara pentru ceea ce ar putea fi o mutare de 300 de mil. de euro, in total, insa nu a spus si unde s-ar putea face transferurile. Cel mai vehiculat club era, desigur, PSG.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies