Transferul de 25 de milioane de euro ce ii face loc lui Puscas in prima echipa a lui Inter! Chelsea vrea sa faca o super mutare

Transferul de 25 de milioane de euro ce ii face loc lui Puscas in prima echipa a lui Inter! Chelsea vrea sa faca o super mutare

Icardi a fost transferat in vara de Inter cu 11 milioane de euro.

George Puscas a devenit obisnuit cu banca de rezerve a lui Inter. Pentru tanarul roman acest lucru este un pas inainte, fiind obisnuit cu prezente in prima echipa doar pentru echipa de tineret a Interului.

Puscas poate prinde insa un loc chiar in prima echipa sezonul viitor. Unul dintre titularii din atacul lui Inter, Mauro Icardi, este aproape de un transfer la Chelsea.

Englezii ofera 25 de milioane de euro iar negocierile sunt in plina desfasurare, anunta Metro.co.uk, iar Icardi are de ales intre echipa lui Mourinho si Inter, clubul oferindu-i o prelungire a contractului si o marire de salariu, acesta urmand sa castige  120.000 de euro pe luna.

George Puscas a avut un an 2014 de exceptie. A facut pasul spre echipa mare a lui Inter, pentru care a si inscris, insa intr-un amical, si a fost selectionat si de Anghel Iordanescu la echipa mare a Romaniei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O parte dintre centrele de vaccinare AstraZeneca vor fi transformate în centre Pfizer. Anunțul lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies