Transfer Market

Transfer milionar pentru Varela dupa ce a cucerit titlul cu PAOK! Unde pleaca fundasul care l-a ajutat pe Razvan Lucescu sa triumfe in Grecia

Fernando Varela (31 de ani), fost fundas al Vasluiului si al FCSB-ului, a fost unul dintre oamenii importanti ai lui PAOK Salonic in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019, 17:19
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2019, 17:27

Fernando Varela a pus umarul la castigarea primului titlu al Greciei de catre PAOK Salonic dupa 34 de ani de asteptare. Fundasul din Insulele Capului Verde, in varsta de 31 de ani, se va desparti, insa, de echipa lui Razvan Lucescu. Contractul sau expira in luna iunie!

Varela a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui PAOK in sezonul in care formatia din nordul Greciei a reusit sa cucereasca primul titlu dupa mai bine de trei decenii de asteptare. Pentru el urmeaza acum un transfer milionar!

Varela, care a incasat la PAOK un salariu stagional de 500.000 euro, si-ar putea tripla salariul!

Fundasul a anuntat deja ca a acesta a fost ultimul sau sezon in Grecia, iar urmatoarea destinatie va fi cel mai probabil China. De acolo a primit acesta o oferta extrem de tentanta, dupa ce a mai discutat o mutare in zona Golfului.

PAOK, prima echipa din afara Atenei care cucereste titlul in 30 de ani

Razvan Lucescu este "Generalul" la Salonic. Antrenorul roman, in varsta de 50 de ani, este un adevarat idol. El a reusit sa o faca pe PAOK campioana dupa 34 de ani de asteptare. Sub comanda sa, echipa din nordul Greciei a reusit sa rupa hegemonia formatiilor din capitala Atena dupa mai bine de 3 decenii.


Modifică setările cookies