TRANSFER MARKET | Comparatie intre Steaua si Manchester City. Cum arata primul 11 de peste 300 de milioane de euro cu care Guardiola va ataca pe National Arena

Steaua - Manchester City se vede la ProTV, azi, ora 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2016, 12:27
Data actualizarii: Marti 16 August 2016, 12:34

Steaua este in fata unui moment mare! Se bate cu echipa de 1 miliard a lui Manchester City in aceasta seara de 21.45 la PROTV. Stanciu, Tamas, Adi Popa si
 
Nita lupta pentru ca Visul Champions League sa se transforme in realitate. Primul 11 al Stelei este evaluat la 16 milioane de euro!


 
Guardiola arunca in lupta tot ce are mai bun! Un prim 11 evaluat la 302 milioane! Asta in conditiile in care Yaya Toure, Joe Hart, Nasri, Mangala si Bony nu vor fi pe teren. Toti pot pleca in urmatoarele 2 saptamani de la Manchester City.

Presa din Anglia si Spania anunta ca Guardiola l-a luat pe Bravo de la Barcelona cu 24 de milioane de euro, iar Hart are bagajele facute. Everton il vrea! In ultimii 3 ani, City a prins mereu primavara Champions League cu Pellegrini. A fost eliminata doar de Barca sau Real.
 
Manchester City este echipa care a investit cel mai mult in aceasta vara in transferuri. 220 de milioane de euro pentru 8 jucatori. Fundasul englez de 22 de ani Stones a costat cel mai mult: 55 de milioane de euro.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies