TRANSFER MARKET: Singurul motiv de BUCURIE pentru Reghe dupa doua infrangeri consecutive si 8 goluri incasate!

Autor: Sport.ro
Marti 27 Noiembrie 2012, 13:00

Nu rata! Transfer Market cu Ion Alexandru, de la 11.45, la Sport.ro!

Reghecampf a adunat anul acesta 34 de puncte in retur cu Chiajna si 41 de puncte cu Steaua in turul campionatului. Reghecampf este omul anului in Romania. Chiar si dupa doua infrangeri consecutive, antrenorul Stelei are motive sa zambeasca. 75 de puncte in 34 de etape, Steaua n-a avut de 14 ani! De la titlul castigat cu Stoichita in 98 dupa batalia cu Rapid in care Craiova s-a implicat in ultima etapa.

Anul trecut, CFR a luat titlul cu 71 de puncte, Otelul in 2011 cu 70, iar CFR in 2010 cu 69! Reghe a venit la Chiajna cu 17 jucatori adunati de prin toata lumea si a reusit sa bata viitoarea campiona CFR la ea acasa.

La Steaua a bagat frica in tot campionatul cu victorii de tot felul. De la 1-0 cu Rapid in ultimul minut la succesul facil cu U Clujul condus chiar de sotia sa, Ana Maria.

Dupa ultima infragere cu Brasovul, Reghe s-a plans ca fara fundasii adusi de el, apararea a fost dezorganizata sau cum au spus inspirat colegii de la siteul www.audvoci.ro. reteta preferata a lui Reghe: RASOL DE FUNDASI! 8 goluri luate in ultimele doua meciuri!

Care e secretul lui Reghe?

Tocmai Chiajna l-a facut sa piarda primul obiectiv al sezonului. Vineri Chiajna ii poate schimba sistemul de valori! O a treia infrangere consecutiva ar putea sa-l faca pe patron sa revina la vechile indicatii!

De cand cu scandalul pungilor miraculoase Steaua a pierdut ambele meciuri, lucru nemaintalnit in acest an 2012 pentru Reghe. Nici la Chiajna nu a pierdut doua meciuri consecutive! Asta sa fi fost?

Cand a spus ca 5 infrangeri consecutive pot narui totul, Piturca a calculat cate meciuri mai are Steaua in acest sezon? Sau a fost doar o intamplare?

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies