Antoine Griezmann David Beckham Manchester United Transfer Market

Transfer de 100 mil € dupa regulile femeilor! Destinatia lui Griezmann, aleasa dupa frizura si culoarea parului

Starul lui Atletico Madrid ar putea fi una dintre marile lovituri pe piata transferurilor in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2017, 15:41
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2017, 16:27

Antoine Griezmann este curtat de multe cluburi uriase ale Europei, dar omul care se ocupa de imaginea lui, Sebastien Bellencontre, spune ca destinatia perfecta este Manchester United.

Imaginea publica, frizura si zambetul il fac pe Griezmann un inlocuitor perfect pentru David Beckham, primul mare succes de marketing in lumea buna a fotbalului.

"Cand am citit in presa articole despre un ipotetic transfer la Manchester United m-am gandit ca acesta ar fi cel mai bun scenariu posibil, din punct de vedere comercial."

"Ar juca la fostul club al luI David Beckham, cel care a fost de fapt si idolul copilariei lui Antoine, si ar purta acelasi numar pe tricou.", spune Sebastien Bellencontre.

Aceste declaratii vin la scurt timp dupa ce Jose Mourinho a spus ca Griezmann ar putea fi omul cheie care ii lipseste lui United pentru a se putea bate la titlu.

Griezmann ar deveni astfel coleg cu Paul Pogba, prietenul sau apropiat, si cel mai scump jucator din istoria fotbalului.

Englezii scriu ca negocierile pentru transferul lui Griezmann ar incepe de la 70 de milioane de euro, dar ar putea ajunge si la 100 de milioane, tinand cont de varsta (25 de ani) si cota francezului.

80 de milioane de euro este valoarea de piata a lui Griezmann, conform transfermarkt.de

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies