Sambata 13 Ianuarie 2018, 10:56

Ronaldo a vorbit sincer despre transferul lui Neymar la PSG si crede ca NU a fost o decizie buna! Ce a spus "Il Fenomeno"


	Ronaldo a vorbit sincer despre transferul lui Neymar la PSG si crede ca NU a fost o decizie buna! Ce a spus "Il Fenomeno"

Fostul mare international brazilian si castigator al Balonului de Aur, Ronaldo Nazario, a vorbit in presa din tara sa despre transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Ronaldo nu crede ca decizia lui Neymar de a pleca de la Barcelona la PSG a fost cea mai buna. El spune ca pe plan sportiv reprezinta un pas inapoi facut de Neymar.

"El este acum la PSG, dar eu consider ca decizia sa sportiva reprezinta un pas unapoi. Dar, pana la urma, fiecare isi propune o noua provocare. Si eu, la vremea mea, am jucat la Barcelona si am plecat la Inter, dar atunci campiontul italian era mai competitiv", a spus Ronaldo.

Neymar a ajuns la PSG pentru 222 de milioane de euro si incaseaza peste 40 de milioane de euro anual la Paris.

3 comentarii
  • 13 2018
    Robert Neymar a facut un pas inapoi si pe plan uman. Un prostut. L au facut din vorbe si cifre....
  • 13 2018
    Vegeta El avansează la buget ,40 mil făcea la barca in 2 ani de ex. și eu am plecat din România tot pt un salar mai mare ;)...
  • 13 2018
    aa In timp ce altii incearca sa avanseze, neymar retrogradeaza de buna voie....
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT