Transfer Market

Real, ADIO titlu! Barcelona pregateste transferul cu care va spulbera Primera Division: un campion mondial de 30.000.000 va fi coleg cu Messi!

Tito Vilanova pregateste un super transfer pentru urmatoarea perioada de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2012, 15:25
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2012, 15:22

Potrivit cotidianului de casa al Barcelonei, Sport, oficialii catalanilor se intereseaza de mai multe vreme de serviciile jucatorului de origine basca, Fernando Llorente, care joaca in acest moment la Athletic Bilbao, fosta finalista a Europa League.

Conform acestora, Barca are o concurenta puternica din partea campioanei Italiei, Juventus, care tatoneaza de mai multa vreme terenul, sperand sa il convinga pe acesta ca o mutare in 'Cizma' ar fi mult mai benefica pentru el.

Interesul celor doua cluburi s-a amplificat dupa ce spaniolul de 27 de ani a refuzat prelungirea contractului cu Bilbao, contract scadent in vara anului viitor.

Finalistul Europa League este vazut ca cel mai bun inlocuitor in cazul unei eventuale plecari ale lui David Villa, jucator curtat intens de PSG si Liverpool. Totusi, fanii Barcei spun ca acesta nu se potriveste profilului si tacticii gandite de Vilanova.

Llorente a evoluat in 32 de partide pentru Bilbao in sezonul trecut, reusind sa inscrie de 16 ori.

245 de prezente a strans in tricoul bascilor in cei 7 ani petrecuti pe San Mames, perioada in care a inscris de 82 de ori.


Modifică setările cookies