Steaua Houssine Kharja Mirel Radoi Transfer Market

Radoi l-a adus pentru titlu, dar aventura in Romania a fost un esec. Ce se intampla cu marocanul Kharja, la un an de la despartirea de Steaua

Un fotbalist cu un CV impresionant, avand Sporting, Roma, Inter si Fiorentina trecute la foste echipe, marocanul Houssine Kharja a fost adus la Steaua in 2015 pentru a ajuta echipa sa ia titlul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 20:38
Data actualizarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 20:45

Kharja a sosit la Steaua in mandatul lui Mirel Radoi, insa aventura in rosu si albastru a fost un esec pentru el. La 32 de ani, acesta spera sa bifeze ultimele performante importante, dupa ce a jucat la echipe ca Roma, Inter si Fiorentina.

Pentru Kharja, Steaua a insemnat insa finalul carierei. Acesta a evoluat doar 8 meciuri in Romania, suferind o buna perioada de timp si din cauza unei accidentari grave.

Adus de Radoi, care a fost demis dupa doar cateva luni, Kharja a revenit in urma accidentarii sub comanda lui Reghecampf, insa acesta din urma a decis ca nu doreste sa-l pastreze pe marocan.

Din vara lui 2016, de cand a fost lasat liber de Steaua, Kharja nu a mai reusit sa isi gaseasca echipa, iar mijlocasul cu 78 de selectii si 13 goluri la nationala tarii sale nu pare ca va mai reveni in fotbalul profesionist.

Modifică setările cookies