Mario Balotelli Liverpool Transfer Market

Propunere surpriza pentru Balotelli de la o nou promovata: "Il vrem in echipa, isi poate relansa cariera aici"

Mario Balotelli a marcat un singur gol in sezonul trecut de Premier League

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 18:15

Mario Balotelli are sanse mici sa prinda primul 11 in sezonul viitor la Liverpool, in conditiile in care pe Anfield tocmai a sosit Christian Benteke, transferat pe 40 de milioane de euro de la Aston Villa.

La 24 de ani, Mario Balotelli si-ar putea relansa cariera la Bologna, echipa noul promovata in Serie A si care este in cautarea unui atacant de clasa, pentru a face fata noului sezon din prima liga italiana.

Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Bolognei, a vorbit in Corriere dello Sport despre interesul pentru Balotelli: "Mi-as dori sa-l transferam si sunt sigur ca ar fi foarte motivat aici. Sigur, Bologna trebuie sa se incadreze in niste parametrii financiari, dar in schimbul pretului corect, ne-am dori sa il cumparam."

Bologna a terminat pe locul 4 sezonul trecut in Serie B si a promovat in prima liga dupa ce a castigat barajul cu Pescara.

Randamentul lui Balotelli la Liverpool a fost mult sub asteptari. Atacantul italian a marcat un singur gol in cele 16 meciuri jucate in Premier League.

20 de milioane de euro a platit Liverpool vara trecuta pentru transferul lui Mario Balotelli de la AC Milan.

Modifică setările cookies