Manchester City Isco Malaga Manuel Pellegrini Premier League Transfer Market

Primul transfer al lui Pellegrini la City! Vine "Baiatul de Aur", pe care seicii il vor de peste un an! 35.000.000 de euro e clauza super jucatorului!

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, diseara 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2013, 12:30
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2013, 12:30

Manchester City a batut palma cu Malaga pentru transferul lui Isco. Jucatorul este unul dintre cei mai importanti tineri jucatori din Europa, el castigand deja un "Golden Boy", trofeu echivalent cu Balonul de Aur pentru tinerele sperante.

Malaga l-a folosit ca om de baza in acest sezon, in care a facut minuni in Champions League. Mai mult, City vrea sa scada cateva milioane din clauza de reziliere pusa de spanioli - 35 mil. de euro.

In continuare, mai ramane doar ca seicii si Isco sa se inteleaga si la salariu. Pellegrini, cel care l-a antrenat si la Malaga l-a dorit foarte mult, avand si sustinerea celor doi sefi de la Manchester - Begiristain si Soriano.

Isco are 21 de ani este dat ca sigur in Premier League, atat de jurnalistii de la As, cat si de cei de la Mirror. In plus, englezii spun ca si Cavani poate ajunge in vara la City, alaturi de Isco.

si

Modifică setările cookies