Transfer Market

Pogba a spus "DA" transferului! "Vrea sa fie acolo, sa ia titluri la rand!" Mutarea de 100 de milioane de euro:

Paul Pogba urmeaza sa semneze cu Barcelona, dupa ce s-a inteles deja cu catalanii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 19:30
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 19:59

Sport.es anunta ca Pogba a spus "Da" ofertei pe care i-a facut-o FC Barcelona. Impresarul sau, Mino Raiola considera ca trecerea la Barca este cea mai buna varianta pentru jucator, la fel fiind si intentia lui Paul.

In plus, sursa citata anunta ca Paul a fost incantat de perspectiva de a juca alaturi de Messi la un club unde poate castiga titluri la rand.

Numai ca mutarea depinde de Juventus - italienii vor aproximativ 100 de milioane de euro pentru Pogba, iar Barcelona trebuie sa negocieze cu Juve. Francezul nu vrea sa negocieze nimic clar pana la mijlocul lunii iunie, dupa ce se va juca finala Ligii, insa catalanii au prima optiune, mai spun spaniolii de la Sport.es.

Scenariul avansat de sursa citata spune ca Paul Pogba va semna cu Barca, dar la anul va juca sub forma de imprumut tot la Juve. El va juca la Barcelona efectiv de la 1 ianuarie 2016, cand catalanilor le expira interdictia la transferuri.

Daca Juve refuza cedarea sa din iarna viitoare, atunci Pogba ramane la Torino pana in vara lui 2016. La 22 de ani este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies