OFICIAL! Dan Petrescu e la un pas sa-si ia jucator candidat la Balonul de Aur! "A semnat precontract cu noi!" Bomba anului:

Petrescu a facut anuntul: Xavi a semnat deja un precontract cu echipa sa, Al Arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 19:51
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 20:01

Romanul este antrenor de cateva saptamani la Al Arabi, acolo unde sefii i-au promis ca ii vor pune la dispozitie un buget impresionant, iar primul nume la care s-a gandit romanul este Xavi, de la Barcelona.

DETALII

Petrescu a vorbit pentru Digi despre situatia transferului lui Xavi si conditiile pe care le-a discutat cu jucatorul, telefonic:

"Xavi a semnat un precontract cu Al Arabi. Au aparut probabil si alte oferte de la alte echipei. Eu personal cu el am vorbit. Agentul care m-a dus pe mine la Al Arabi e in Brazilia dar acum e Campionatul Mondial si e greu sa intre la el. Am vorbit cu Xavi doar la telefon si l-am intrebat daca vrea sa joace la noi si sa se sacrifice pentru ca la mine daca nu alergi poate sa te cheme Xavi, nu joci. Mi-am dat seama de la telefon ca e un om extraordinar. Jucatorii mari au fost toti niste oameni modesti si au avut mult bun simt", a spus Dan Petrescu, confirmand informatia prezentata in EXCLUSIVITATE de www.sport.ro in urma cu cateva zile - DETALII AICI

"Daca nu vine Xavi sunt si alte nume mari care sunt la CM 2014, dar nu vreau sa le spun. Normal ca-l vreau pe Xavi si cred ca Al Arabi poate sa-i dea 8 milioane de euro pe an" a mai spus Petrescu.

Xavi are 34 de ani si joaca la Barcelona inca din 1998, pentru echipa mare. El are 22 de trofee in Catalunya si 5 cu nationala Spaniei.

Modifică setările cookies