Oferta de 130 de milioane de euro facuta de Barcelona. Jucatorul cu care vor sa il inlocuiasca pe Neymar

Oferta de 130 de milioane de euro facuta de Barcelona. Jucatorul cu care vor sa il inlocuiasca pe Neymar

Perioada de transferuri in campionatele importante ale Europei se incheie la 31 august.

FC Barcelona a facut o noua oferta clubului Borussia Dortmund, de 130 de milioane de euro, pentru transferul francezului Ousmane Dembele. insa germanii sunte neclintiti: Ori 150 de milioane, ori Dembele ramâne la Dortmund.

"Barca are ragaz pana in week-end pentru a se decide. Puteti fi siguri ca nu vom astepta pana la 31 august. Este clar ca vom inchide acest caz cu câteva zie inainte", a declarat Hans-Joachim Watzke, directorul general al clubului Borussia, potrivit Sky Germania, citat de lequipe.fr.

Barcelona l-a pierdut pe Neymar, care a plecat a PSG pentru suma record de 222 de milioane de euro, si cauta cu disperare inlocuitori pentru a suplini absenta atacantului brazilian.

Ultima oferta a catalanilor pentru Dembele a fost de 100 de milioane de euro.

Pe lânga Dembele (atacant, 20 de ani), Barcelona il doreste si pe brazilianul Philippe Coutinho (mijlocas ofensiv, 25 de ani) de la Liverpool. insa nici englezii nu se grabesc sa-l cedeze pe Coutinho, refuzând si ei mai multe oferte, ultima de 130 de milioane de lire sterline (140 milioane de euro). Liverpool ar fi de acord sa-l lase pe brazilian sa plece in Spania pentru 150 de milioane de euro.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies