Barcelona Dani Alves Transfer Market

Mutarea la care nu se mai astepta nimeni! Agentul lui Dani Alves a anuntat principala varianta luata in considerare de fundas, desi are oferte de milioane

Dani Alves a anuntat de luni bune ca nu isi va prelungi contractul cu Barcelona, scadent in vara acestui an, insa ar putea reveni asupra deciziei in ultimul moment. Impresarul sau a facut anuntul in presa spaniola.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2015, 12:20
Data actualizarii: Joi 09 Aprilie 2015, 12:44

Dinorah Santa Ana, impresarul lui Dani Alves, s-a intalnit cu Josep Maria Bartomeu, presedintele Barcelonei, pentru a discuta pe seama unei posibile prelungiri a contractului scandent in vara - este anuntul facut de spaniolii de la AS.

Potrivit presei din Spania, fotbalistul brazilian, care a anuntat in urma cu luni bune ca exista sanse mari sa plece de pe Nou Camp la vara, ar fi disput sa ramana in cele din urma alaturi de Messi si Neymar.

Fundasul de banda dreapta, achizitionat de Barcelona in schimbul a 30 de milioane de euro, este curtat de Manchester City si Manchester United, dar ar putea reveni asupra deciziei de a parasi Spania.

Situatia fundasului s-a schimbat la Barcelona, iar clubul a revenit pe primul loc in campionat, astfel ca acesta ar fi dispus sa refuze in cele din urma ofertele de milioane din Premier League, chiar daca asta ar insemna ca va pierde o suma importanta de bani. Conditia e insa ca Barcelona sa ii ofere un contract pe nici mai mult, nici mai putin e 3 ani!

De asemenea, sefii Barcei au revenit si ei la sentimente mai bune fata de fundas si sunt gata sa-i satisfaca pretentiile, mai ales dupa ce FIFA a sanctionat clubul cu o interdictie la transferuri, dar si dupa ce Martin Montoya si Douglas nu s-a apropiat de prestatiile lui Dani Alves.

Brazilianul ar mai fi si pe lista de transferuri a lui Paris Saint Germain, urmatoarea adversara a Barcei din Liga Campionilor.

31 de ani are Dani Alves, cel care a castigat cu Barcelona trei titluri ale Spaniei, trei Cupe si doua Ligi ale Campionilor.

Modifică setările cookies