Mourinho l-ar vrea pe Messi, dar explica de ce NIMENI nu-l poate transfera: "Jucatorii de acest gen nu mai pot fi cumparati"

Mourinho l-ar vrea pe Messi, dar explica de ce NIMENI nu-l poate transfera: "Jucatorii de acest gen nu mai pot fi cumparati"

Fosti rivali in Primera, pe vremea cand portughezul antrena Real Madrid, Mourinho il considera pe Messi unul dintre cei mai buni fotbalisti ai lumii. Antrenorul ar vrea sa lucreze cu starul Barcei, dar spune ca este imposibil ca acesta sa poata parasi Primera.

Antrenor al uneia dintre cele mai mari si mai bogate echipe ale lumii, Jose Mourinho spune ca un transfer al lui Messi la Chelsea este aproape imposibil. Nu pentru ca portughezul sau sefii de pe Stamford Bridge nu ar dori, insa pentru ca niciun club din lume nu isi mai poate permite sa cumpere un fotbalist de talia argentinianului, pe care Mourinho l-a numit "super amazing".

Mourinho spune ca regula Fair Play-ului Financiar, impusa de UEFA in urma cu doi ani, a facut ca aceste transferuri sa devina imposibil de realizat.

Chelsea a inregistrat in ultimul an un profit de peste 20 de milioane de euro, insa pana la clauza de reziliere a contractului lui Messi, in valoare de 250 de milioane, distanta e uriasa.

Astfel, spune Mourinho, nicio echipa nu poate achita 250 de milioane de euro si sa reuseasca ulterior sa balanseze bugetul in asa fel incat sa nu incalce regulamentul UEFA.

"Nu exista nicio sansa ca o astfel de mutare sa se faca. In acest moment exista acea regula a Fair Play-ului Financiar pe care cluburile trebuie sa o respecte si care le pune intr-o situatie complicata in ceea ce priveste astfel de mutari. Ca sa transferi un fotbalist formidabil trebuie sa platesti o suma formidabila, iar acest lucru este in antiteza cu regulamentele in vigoare", a spus Messi pentru BT Sport.

Presa engleza a vorbit in ultimele luni despre o posibila mutare a lui Messi la Chelsea, jurnalistii britanici spunand ca argentinianul isi doreste o schimbare. Acestia au insistat si mai mult pe seama unui transfer dupa ce Cesc Fabregas, mijlocasul lui Chelsea, a spus ca si-ar dori sa joace din nou alaturi de Messi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies