Moment istoric in fotbal! Acesta este cel mai important transfer, indiferent de suma de bani! Mutarea care provoaca panica:

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 11:57

	Moment istoric in fotbal! Acesta este cel mai important transfer, indiferent de suma de bani! Mutarea care provoaca panica:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Zenit St Petersburg a pus mana pe atacantul celor de la Rubin Kazan, Jose Salomon Rondon! Venezueleanul a reusit sa marcheze 12 goluri in 19 meciuri in acest sezon, fiind de departe cel mai bun jucator al fostei campioane a Rusiei in campionat si Europa League.

Mutarea este una extrem de importanta dintr-un motiv foarte simplu - va fi primul jucator de culoare din istoria clubului! Fanii echipei sunt recunoscuti pentru momentele in care au dat dovada de rasism. Un exemplu este de la meciul cu Anzhi din 2011 cand au aruncat cu banane in Roberto Carlos!

In urma acestui transfer, Zenit va avea un atac teribil - pe langa venezuelean, Zenit ii mai are pe Hulk si Alexander Kerzhakov!

Rondon da un randament excelent si la nationala, ajutandu-si echipa sa ajunga la Copa America in 2011.

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies