CM 2014

SUPER FOTO! Ce si-a facut Balotelli in cap dupa dezastrul Italiei de la Mondial! I-a surprins pe toti cand a revenit in tara

Daca pe teren nu a surprins pe nimeni, in afara gazonului Balotelli i-a lasat pe toti fara cuvinte.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 11:50
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 11:57

Mario Balotelli a atras toata atentia la revenirea nationalei Italiei in tara, dupa dezastrul de la Mondialul din Brazilia.

Starul lui AC Milan a dezamagit la Mondial, fiind acuzat si de fani, dar si de fostul selectioner pentru forma sa slaba.

La intoarcerea in tara, Balotelli a venit cu un look nou. Acesta si-a facut o creasta blonda, luand pe toata lumea prin surprindere.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au publicat imaginile cu Balotelli si noua sa frizura.

Criticat de selectioner pentru forma proasta de la Mondial si vazut ca una dintre cele mai mari dezamagiri, Mario Balotelli le-a raspuns criticilor sai.

"Sunt Mario Balotelli, am 23 de ani si nu eu am ales sa fiu italian, m-am nascut aici si am trait aici, sunt un italian adevarat. Mi-am dorit foarte mult sa fac ceva la acest mondial, iar lumea acum este nervoasa si dezamagita de mine. Poate daca ati fi marcat voi cu Costa Rica ati fi avut dreptate, dar asa care e problema? Mario Balotelli a dat totul pentru nationala, asa ca incercati alta scuza. Mario Balotelli are constiinta curata si este mai puternic ca niciodata.", a scris Balotelli.

Modifică setările cookies