Cristiano Ronaldo Jorge Mendes Manchester United PSG Real Madrid Transfer Market

Impresarul lui Ronaldo declanseaza NEBUNIA: "Nu stiu daca vrea sa plece...POATE CA DA!" Jorge Mendes arunca in aer fotbalul, doua echipe sunt deja pe fir:

► CIOCNIREA TITANILOR: Wladimir Klitschko – Pianeta, lupta cu 4 centuri mondiale pe masa! Sambata 22:00 live si exclusive Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Mai 2013, 14:21
Data actualizarii: Sambata 04 Mai 2013, 14:19

Transferat in 2009 la Real Madrid, in schimbul a 95 de milioane de euro, periplul lui Cristiano Ronaldo se poate incheia mai repede decat am fi crezut. Tot mai nefericit la Madrid, dupa cum a anuntat in ultimele luni, portughezul se gandeste serios la un transfer, dupa cum lasa impresarul sau sa se inteleaga.

Impresarul portughez Jorge Mendes, cel care il reprezinta pe Cristiano Ronaldo, a vorbit in aceste zile pentru un post italian de radio, Radio Mana Mana Sport, acesta spunand:

"Nu stiu daca Ronaldo vrea sa schimbe aerul sau nu. Venirea sa ar fi un avantaj si un castig pentru orice echipa cu aspiratii. Trebuie sa asteptam, sa vedem. Cristiano este in acest moment la Real si nu stiu daca isi doreste sa plece. Poate ca da!", a spus acesta, dand de inteles ca ar lua in considerare si o mutare.

In cazul in care Ronaldo se va desparti de Real, singurele destinatii sunt PSG sau Manchester United, echipe care au inaintat deja niste oferte consistente pentru el. Englezii au cele mai mari sanse, relatia dintre fotbalist si Sir Alex Ferguson fiind extrem de apropiata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!