Roy Hodgson Anglia China UEFA EURO 2016™ Transfer Market

Hodgson isi poate amana pensionarea in ciuda rusinii de la EURO. Oferte uriase pentru englezul de 68 de ani

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 13:13
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 13:36

Roy Hodgson a parasit nationala Angliei dupa o infrangere si o eliminare rusinoasa de la EURO. Enlgezii au fost invinsi de "vikingii" islandezi, aflati la primul lor turneu final din istorie.

In varsta de 68 de ani, veteranul antrenor englez isi poate amana insa pensionarea.

Platit cu 5 milioane de euro pe an de Federatia Engleza pe timpul mandatului de selectioner, Hogson poate incasa cel putin la fel de mult ca antrenor de club.

Sansele ca acesta sa prinda un contract in Premier League par scazute, insa interesul pentru serviciile sale este foarte mare printre cluburile "exotice".

Astfel, Roy Hodgson ar putea avea de ales intre mai multe cluburi din China, un personaj influent din fotbalul asiatic, Eric Gao, dezvaluind pentru Goal.com: "Multe cluburi isi doresc un antrenor de talia lui, unul recunoscut la nivel international".

"Multi antrenori sunt greu de luat acum, insa exista si tehnicieni disponibili. Cluburile din China isi doresc un antrenor ca Roy Hodgson. El are profilul potrivit pentru o echipa din SuperLiga Chineza", spus Gao.

"Aici (n.r in China) se doreste schimbarea ADN-ului fotbalului. Se fac investitii si se aduc antrentrenori si jucatori mari", a mai spus Eric Gao.

Printre numele mari care au antrenat in fotbalul din China se mai numara Sven Goran Eriksson, Luiz Felipe Scolari si Marcelo Lippi.

Modifică setările cookies