Real Madrid Gareth Bale Juventus Torino Manchester United Transfer Market

Bomba a explodat in timpul meciului cu Juventus! Un jucator de la Real va lua drumul Angliei: "Transferul e aproape facut"

Gareth Bale are sanse foarte mari sa imbrace tricoul lui Manchester United din sezonul viitor - este anuntul facut chiar la postul TV al clubului englez, in timpul semifinalei Real - Juve.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 11:11
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 11:11

Un jurnalist de la Sunday Express sustine ca transferul lui Gareth Bale de la Real Madrid la Manchester United este aproape facut. Mijlocasul galez de 100 de milioane nu traverseaza cea mai buna forma si este contestat de suporterii madrileni.

John Richardson, jurnalist al Sunday Express, a fost invitat intr-o emisiune difuzata de postul TV al lui Manchester United, acesta facand o dezvaluire care i-a surprins chiar si pe cei din platou.

"Sincer sa fiu, afacerea cred ca este aproape facuta. Cunosc pe cineva apropiat de Gareth Bale si publicul nu stie realitatea. Este foarte nefericit acolo si de felul in care este tratat. Prietena si fiica lui Bale s-au mutat inapoi in Marea Britanie, iar el nu vorbeste limba spaniola", a dezvaluit Richardson la Manchester United TV, citat si de metro.co.uk

Bale a fost achizitionat de Real Madrid cu suma de 100 de milioane de euro, iar United ar putea platit cel putin aceiasi bani pentru a-l lua.

Modifică setările cookies