Bokila, globetrotterul din fotbal! O noua echipa il vrea pe golgheterul TRADATOR al Petrolului! Cele 8 cluburi cu care s-a antrenat vara asta:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 09:55

	Bokila, globetrotterul din fotbal! O noua echipa il vrea pe golgheterul TRADATOR al Petrolului! Cele 8 cluburi cu care s-a antrenat vara asta:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Jeremy Bokila, golgheterul returului trecut de campionat, omul care a adus primul trofeu la Ploiesti dupa o pauza de doua decenii, este in continuare in cautarea unei echipe, dupa ce a fugit de la Petrolul, in speranta ca va prinde un contract mai avantajos.

Cu o situatie contractuala extrem de ciudata, el spunand ba ca apartinte de Zulte Waregem, ba ca este liber de contract, in timp ce sefii de la Ploiesti il someaza sa se intoarca, Bokila poate ajunge in cele din urma la Augsburg, in Bundesliga, noteaza nemtii de la Kicker.

Dupa ce a dat probe de joc la nu mai putin de 8 echipe, printre care FK Krasnodar, Rubin Kazan, Bolton Wonderers, Saint Etienne, Ajaccio, Crystal Palace sau Fortuna Dusseldorf, fotbalistul congolez are acum sansa de a impresiona in prima liga germana, unde s-ar putea bate cu Borussia Dortmund si Bayern.

Bokila trebuie, insa, sa le demonstreze nemtilor ca relatiile sale contractuale cu Petrolul sau Zulte sunt incheiate, in caz contrar acestia anuntandu-l ca vor renunta la a-l legitima.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT