AFACEREA anului in fotbal se face la vara! Un SMS a tradat intentiile unui club IMENS! Peste 70 de milioane de euro e costul:

AFACEREA anului in fotbal se face la vara! Un SMS a tradat intentiile unui club IMENS! Peste 70 de milioane de euro e costul:

Presa din Italia anunta ca Juventus si PSG au o intelegere pentru Edinson Cavani.

La Stampa noteaza astazi ca atacul lui Juve va primi un restart in vara, cand torinezii vor sa-l aduca pe Cavani. Ei sunt speriati ca-l pierd pe Tevez - jucator care vrea sa revina la Boca, pentru finalul de cariera -, cat si pe Llorente, pe care sefii echipei italiene vor sa-l cedeze tot la vara.

Astfel, in urma unul SMS trimis de unul dintre sefii lui Juve catre un prieten, el l-a asigurat ca afacerea se face:

"L-am luat pe Cavani, totul e facut. Asteptam sa vedem ce se va intampla cu Pogba", este textul mesajului.

45 de milioane de euro este suma pentru care se va face transferul lui Cavani de la PSG la Juventus. Jucatorul va semna pe cinci ani si va primi un salariu de 5,5 milioane de euro pe sezon. O tranzactie totala de peste 70 de milioane de euro.

In plus, Pogba, inclus si el in afacere, este sursa banilor lui Juventus - suma de aproximativ 100 de milioane de euro, cat ar putea sa plateasca unul dintre cluburile imense ale lumii, tot in vara, este suficienta pentru ca italienii sa-l aduca pe Cavani, cat si un inlocuitor pentru Paul, in linia de mijloc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: ”Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine”. ”Este un lucru care mă afectează”
BRAT
Modifică setările cookies