Luis Suarez Barcelona cm 2014 FIFA Liverpool Transfer Market

A EXPLODAT dupa Campionatul Mondial! Cifrele care arata ca Suarez NU poate fi oprit nici daca e suspendat de FIFA!

Luis Suarez este suspendat din cauza muscaturii de la Mondial, insa cota sa a inregistrat cea mai mare crestere de pe piata transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Iulie 2014, 11:28
Data actualizarii: Marti 22 Iulie 2014, 11:41

8 milioane de euro si-a adaugat in plus la cota jucatorul pe care Barcelona a platit 94 de milioane de euro, dupa cum sustine presa din Spania, respectiv - 81, dupa cum anunta englezii.

EXPLOZIE

Suarez a facut un mondial bun, insa la meciul cu Italia a facut acel gest teribil, a treia oara in cariera. Partida dupa care Uruguay a si fost eliminata a fost marcata de incidentul din careul italian, cel in care Luis l-a muscat de umar pe fundasul Chiellini.

Cotat la 52 de milioane de euro dupa un sezon in care Liverpool a fost aproape sa iasa campioana, Suarez a ajuns la apogeul carierei. 31 de reusite in tricoul 'cormoranilor', goluri care l-au facut golgheter in Premier League si l-au facut sa imparta Gheata de Aur pentru cel mai bun marcator cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Dupa un sezon dezamagitor, catalanii de la FC Barcelona au decis ca acesta este momentul sa-l ia pe Suarez. Negocierile s-au incheiat cu mutarea de 94 de euro (81, conform presei din Marea Britanie), dupa care si cota lui Suarez a fost actualizata.

Suspendat acum de cei de la FIFA, Luis valoreaza cu 8 milioane de euro mai mult, iar cota sa a ajuns la 60 de milioane de euro; aceasta este cea mai mare crestere a unei cote de piata in fotbalul mondial, in aceasta vara, dupa cum arata transfermarkt.

Modifică setările cookies