ANALIZA TRANSFER MARKET | Romania, in pragul falimentului ofensiv! Problema pe care Piturca nu are cum sa o rezolve:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 11:54

Astazi la Transfer Market la Sport.ro vezi o analiza a situatiei jucatorilor ofensivi de la nationala.

A trecut dubla cu Ungaria si Turcia iar Romania nu mai depinde numai de propriile rezultate pentru a ajunge la baraj. Din pacate, problemele pentru Victor Piturca raman mari! Ciprian Marica inca nu are echipa, Daniel Niculae e in aceeasi situatie iar primele 7 echipe din Liga 1 nu au vreo varianta pentru atacul nationalei!

Am auzit de zeci de ori "Marica isi va gasi echipa", "Dupa dubla cu Ungaria si Turcia va semna". Marica este inca in asteptarea unei oferte perfecte. Vrea si bani si un campionat tare! Accidentarea de 3 luni a lui Mario Gomez ii deschide portile Fiorentinei. Este echipa de anvergura visata de Marica si cu posibilitati financiare la nivelul pretentiilor.

Marica se bate cu veteranul de 36 de ani Rocchi pentru un loc in echipa lui Montella. E o situatie interesanta! Marica ar putea juca pentru a doua oara in ultimii 2 ani impotriva unei echipe romanesti la Cluj, dar niciuna dintre ele nu este din Cluj. A fost acel 0 -0 cu Steaua din 2011, acum Marica ar putea veni pe Cluj Arena pentru Pandurii - Fiorentina pe 7 noiembrie.

Intr-o situatie ciudata este si Piturca. Ambii atacanti favoriti sunt fara echipa. Marica si Daniel Niculae se antreneaza prin parcuri de luni bune.

Steaua nu propune nimic la nationala. Piovaccari, Nikolic si Kapetanos sunt variantele lui Reghe. Atacantii lui Dinamo n-au marcat niciun gol in primele 7 etape. CFR este in cadere libera. Astra si Petrolul se bazeaza pe Ivanovski, Fatai, Dore si Hamza, iar Pandurii il au pe acest post pe Matulevicius.

Si apropo de Pandurii, joi de la 8 oltenii debuteaza in Europa impotriva lui Dnepr in direct la PROTV!

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT