Subsemnatul anului 2011, in vizita la DNA! VIDEO: Dragomir a facut circ: "Jurnalistii mi-au rupt pantalonii"

Autor: Sport.ro
Marti 27 Decembrie 2011, 13:20

	Subsemnatul anului 2011, in vizita la DNA! VIDEO: Dragomir a facut circ: "Jurnalistii mi-au rupt pantalonii"

In 2011 DNA-ul a fost cel mai vizitat sediu de catre sefii din fotbal. Mircea Sandu | Vasile Avram | Dumitru Dragomir | Sorin Terbea au venit in vizita si au dat explicatii. Doar Terbea si Avram au fost inchisi insa in final au fost eliberati.

Mircea Sandu a fost chemat la DNA pentru un imprumut pe care sotia sa Lisa l-a facut catre Jean Padureanu.

Sandu a spun la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie ca a depus documente pentru clarificarea acuzatiilor. "Asa cum de trei ani de zile ajut opt copii din satul Grajduri, judetul Iasi, ai caror parinti au fost calcati de tren si nu are cine sa-i intretina - deci fac un gest -, asa si sotia mea a facut un gest pentru un prieten, l-a ajutat"

-------------------------------------

Dragomir nu a scapat nici el fara sa dea o tura pana la DNA. Dragomir:M-am simtit jignit de comportamentul ziaristilor la DNA, m-au calcat, mi-au rupt pantalonii

"Am avut o altercatie cu o parte a presei... pentru ca m-au calcat pe picioare, mi-au rupt o pereche de pantaloni si mi-au stricat si o pereche de pantofi. Ma doare o unghie de la degetul mare... unul brunet cu chelie m-a calcat pe bombeu, imi venea sa ii trag una ca nu ma mai puteam stapani. M-au lovit si in spate cu camera de ma doare gatul si acum. Nu se poate asa ceva, sa-mi rupa pantalonii, pe onoarea mea, am fost si mi-am schimbat blugii. Cred ca a avut un cui, un plachiu. M-am simtit jignit de comportamentul lor. Trebuie sa ne comportam civilizat totusi. Le-am spus sa se alinieze ca sa pot sa trec si sa pot sa le vorbesc, dar nu i-am jignit", a spus Dragomir.


UPDATE! VIDEO: Dragomir a cedat nervos! Dialog VIOLENT la iesirea din sediul DNA: Sunt prea sexy, bai, fir-ati ai dracu! Vezi reactia lui Becali: pe www.sport.ro

-------------------------------------
Seful CCA Vasile Avram a fost arestat de catre DNA si a primit un mandat de 29 de zile. Alaturi de el a fost saltat si omul de afaceri Sorin Terbea, membru al Comitetul Executiv al FRF.

„La data de 21 mai 2011, in conditiile exercitarii atributiilor de serviciu ca supervizor la meciul de fotbal F.C.M. Tirgu-Mures - Universitatea Cluj din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, inculpatul Avram Vasile a primit de la inculpatul Terbea Sorin Ioan, prin doi intermediari, suma de 19.000 de euro in scopul delegarii unor arbitri agreati de echipa de fotbal din Tirgu-Mures, la jocurile editiei de campionat 2011-2012. In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Tirgu-Mures si retur, folos oferit de Terbea Sorin Ioan.
Inculpatilor Avram Vasile si Terbea Sorin Ioan li s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala, iar la data de 24 septembrie 2011, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pentru 24 de ore.

In aceeasi cauza procurorii efectueaza acte de urmarire penala si fata de invinuitii Iacobescu Nicolae si Chiorean Vasile-Constantin, persoane din anturajul omului de afaceri Terbea Sorin Ioan, in sarcina carora s-au retinut infractiunile de complicitate la luare si la dare de mita", se arata in comunicatul DNA.

Vasile Avram si Sorin Terbeau au fost eliberati si sunt judecati in stare de libertate. Urmatorul termen pentru audieri este in luna ianuarie 2012.

Subsemnatul anului 2011, in vizita la DNA! Cine merita premiul cel mare? (10488 voturi)
 
Mircea Sandu
46.90%
4919 voturi
 
Dumitru Dragomir
27.96%
2932 voturi
 
Sorin Terbea
230 voturi
 
Vasile Avram
22.95%
2407 voturi
Oficialii MAI anunţă măsuri speciale pentru ziua alegerilor. Zone speciale de intervenţie şi grupe operative în fiecare judeţ
BRAT